Heeft u interesse in onze diensten?

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken

Award laten maken

Wenst u een sportprijs of award te laten maken? Bijvoorbeeld om een voetbal- of tenniscompetitie of een bedrijfsevenement feestelijk af te sluiten? Bij Harrie Verkaik uit Middelburg heeft u een zeer brede keuze uit diverse prijzen, allen in een luxe uitstraling en geschikt voor verschillende soorten evenementen. Neem alvast een kijkje in de online catalogus en krijg een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is!

Een award laten maken in verschillende afmetingen

Zodra er een prijsuitreiking plaatsvindt bij een evenement, kan er op diverse manieren onderscheid worden gemaakt tussen de prijswinnaars. Kies voor goudgekleurde, zilvergekleurde of brons gekleurde prijzen of maak onderscheid in verschillende groottes zoals 150 mm, 260 mm en 300 mm. Neem alvast eens een kijkje in onze online catalogus om te zien welke prijs past binnen uw budget en geschikt is voor uw evenement. Voor welke variant gaat u?

Vragen? Wij horen het graag

Wilt u meer informatie over een award uit de catalogus die u wilt laten maken? Vragen over het graveren van een prijs? Of heeft u overige vragen? Stel ze door het invullen van het online contactformulier of bereik ons op het nummer 0118- 638 050. Weet u al wat voor award u door ons wilt laten maken?

Neem vrijblijvend contact op: