Heeft u interesse in onze diensten?

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken

Bedrijfsgeschenken met logo

Wilt u graag bedrijfsgeschenken met logo laten drukken en deze personaliseren voor uw bedrijf, stichting of vereniging? Bijvoorbeeld omdat er een groot beursevenement op de planning staat of dat u een voorraad cadeaus voor uw vereniging wilt? Voor het bedrukken van tal van producten bent u bij Harrie Verkaik uit Goes aan het juiste adres. Balpennen, sleutelhangers, flesopeners, usb-sticks, textiel maar ook custom-made artikelen: niets is te gek!

Wat voor bedrijfsgeschenken laat u graag bedrukken met een logo?

Uiteraard wilt u graag uw bedrijfsgeschenken met een logo voorzien dat naadloos aansluit bij uw branche. In de financiële wereld is bijvoorbeeld het bedrukken van een spaarvarkentje een gepast geschenk, terwijl een parkeerschijf perfect aansluit binnen de wereld van de infrastructuur. Binnen welke branche bent u werkzaam? Laat het ons weten en wij bieden u een passend advies wat voor product het beste aansluit binnen uw branche. Gezamenlijk bekijken we welke artikelen met logo voor uw organisatie het beste aansluiten.

Voor welk geschenk gaat u?

Wilt u meer informatie over een bedrijfsgeschenken met logo uit de catalogus? Of wilt u advies ontvangen voor een geschenk op basis van uw bedrijfsimago of budget? Uw vragen stelt u door het invullen van het contactformulier. Spreekt u ons liever telefonisch? Bel dan naar het nummer: 0118- 638 050. Ons team staat u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact op:

bedrijfsgeschenken met logo
bedrijfsgeschenken met logo
bedrijfsgeschenken met logo