Heeft u interesse in onze diensten?

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken

Relatiegeschenken voor kinderen

Relatiegeschenken voor kinderen of volwassenen, bij Harrie Verkaik uit Goes zijn beiden mogelijk. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw bedrijfsimago overeen te laten komen met het geschenk. Door de relatiegeschenken te voorzien met uw eigen bedrijfsnaam of logo, en het product te voorzien van de juiste kleuren, straalt u het bedrijfsimago goed uit. Wilt u binnenkort een gepast relatiegeschenk uitdelen? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Kies uit verschillende relatiegeschenken voor kinderen en volwassenen

Bent u benieuwd naar wat voor relatiegeschenken er voor kinderen en volwassenen zijn? Bekijk onze online catalogus en krijg een helder beeld van wat er vandaag de dag mogelijk is. De getoonde relatiegeschenken zijn allemaal te bedrukken met eigen logo. En dit heeft meer impact dan u zou denken. Maar liefst 74% van de consumenten heeft minimaal één of meer relatiegeschenken, zoals een usb, in hun werkomgeving liggen. Een aantal voorbeelden van deze geschenken zijn:

  • Schrijf- en notitieblokken
  • Zelfklevende memo’s
  • Presentatiemappen
  • Kalenders
  • Paraplu’s

Belangrijk is, als u deze vormen van relatiegeschenken voor kinderen aanbiedt; ze op moeten vallen. Kinderen zijn een makkelijke marketingdoelgroep zodra u de aandacht trekt. Kies voor kleurrijke pennen, stoere telefoonhoesjes of rekenmachines voor naar school. Wilt u meer informatie over ons productaanbod? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Geeft u binnenkort relatiegeschenken met eigen logo, zoals een usb?

Een groot voordeel van het geven van relatiegeschenken met eigen logo zoals een usb, is dat u deze snel ontvangt. Wij leveren namelijk uit voorraad; wat betekent dat u een usb met opdruk na 5 werkdagen geleverd krijgt. Kies uit diverse opslagcapaciteiten en verschillende ontwerpen. Wenst u een uniek ontwerp uit de delen? Kies voor een custom made usb stick; geheel afgestemd op uw huisstijl of product waarbij u uw eigen ontwerp creëert.

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Wilt u meer informatie over relatiegeschenken zoals een usb? Neem contact op! Stel uw vragen via het online contactformulier of bel naar het nummer 0118- 638 050.

Neem vrijblijvend contact op:

Relatiegeschenken voor kinderen
Relatiegeschenken voor kinderen
Relatiegeschenken voor kinderen
Relatiegeschenken voor kinderen