Heeft u interesse in onze diensten?

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken

Vulpen graveren

Door een vulpen, rollerball of vulpotlood te graveren geeft u een luxe cadeau wat een langdurige indruk maakt op uw relaties. Kies voor merken zoals Parker, Waterman en Mark Twain en combineer de pen met een stijlvolle cassette. Vragen? Stel ze aan de deskundige medewerkers van Harrie Verkaik uit Goes. Samen met u gaan we op zoek naar een geschikte vulpen die we met uw bedrijfsnaam kunnen graveren.

Een vulpen graveren combineert u met een luxe cassette

Heeft u de keuze gemaakt voor een vulpen en de tekst die u wenst te graveren? En wilt u deze pen in stijl cadeau geven? Kies voor een luxe cassette. Hiermee weet u zeker dat u uw blijk van waardering aan uw relaties uitdrukt. Uw zakenrelaties nemen een prachtig geschenk mee naar huis en komen wekelijks, al dan niet dagelijks, in aanraking met uw merk.

Vragen over het graveren of de vulpennen? Wij horen het graag

Heeft u vragen over de wijze waarop wij vulpennen graveren? Vragen over onze collectie aan pennen? Of heeft u overige vragen die u kenbaar wilt maken? Stel ze door het invullen van het online contactformulier. Belt u liever met een van onze medewerkers? Geen probleem! U belt hiervoor naar het nummer: 0118- 638 050.

Neem vrijblijvend contact op: