Beker bestellen

[wpseo_breadcrumb]

Beker bestellen

Als het uw taak is om een beker te bestellen voor de sportwedstrijd van uw sportvereniging, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een aantal mooie bekers in onze webshop staan. Waarvan een aantal een plaatje hebben waar u een persoonlijke boodschap op kunt zetten. Dat is extra leuk voor de winnaars!

Beker bestellen

Wat voor soort beker gaat u bestellen?

Wij hebben een aantal verschillende soorten bekers in ons assortiment, waaruit u kunt kiezen. Van een metalen beker tot een vergulde beker. Zo is er altijd een beker die bij uw club past. U vindt in onze webshop de volgende soorten bekers:

  • Klassieke bekers
  • Vernikkelde bekers
  • Vergulde bekers
  • Verzilverde bekers

Beker bestellen

Verschillende soorten bekers bestellen bij Verkaik

Er zijn een hoop verschillende bekers per categorie te vinden. Of u nu op zoek bent naar een metalen beker of een vergulde, bij ons in Goes zijn ze allemaal verkrijgbaar. Waar een metalen beker een klassieke uitstraling heeft, kunt u voor een modernere uitstraling beter een vernikkelde beker bestellen. Welke beker u ook wilt bestellen, bij ons in de webshop is het aanbod groot. Ook zijn er verschillende vormen bekers te vinden. Waar er vroeger vooral het standaardmodel werd verkocht, zijn er nu ook een aantal bijzondere modellen verkrijgbaar. Zo moet u bijvoorbeeld denken aan een smalle hoge beker, of juist een brede lage beker

Beker bestellen

Meteen bestellen?

Dat kan! Klik hier en ga meteen naar onze webshop met sportprijzen!