Heeft u interesse in onze diensten?

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken

Business awards

Bent u voor uw goed presterende werknemers op zoek naar business awards? Wij hebben een aantal leuke awards voor u in ons assortiment. U kunt bijvoorbeeld denken aan een beeldje voor een brandweerman of een scheidsrechter. Voor iedereen hebben wij een prachtige prijs.

Diverse business awards voor uw medewerkers

Wilt u uw werknemers belonen voor hun harde werk? Komt dat even mooi uit! In de webshop van Harrie Verkaik uit Middelburg vind u namelijk business awards voor alle harde werkers van uw bedrijf. Onze business award beeldjes kunt u bijvoorbeeld uitdelen aan de werknemer van de maand. Of u kunt ervoor kiezen om bij ons iets anders te bestellen om uw waardering te uiten voor uw medewerkers. Geef ze een extra boost en maak ze trots op wat ze bereikt hebben. Geloof ons: met een business award geeft u uw werknemers een goed gevoel en zij voelen zich gewaardeerd. Als u een leuk beeldje voor hen koopt, dat ze bijvoorbeeld een maand op hun bureau kunnen zetten omdat ze de werknemer van de maand zijn, geeft hen dat voldoening en motivatie.

Bekijk onze webshop en kies het beeldje dat past bij uw bedrijf

Kijk in onze webshop om te zoeken naar de business award die perfect bij uw bedrijf past. Komt u er online niet uit? Of wilt u met een van onze medewerkers overleggen over een eventuele personalisatie van het beeldje? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0118- 638 050 of een e-mail sturen naar info@verkaik.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Middelburg. Onze medewerkers staan daar klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact op: