Heeft u interesse in onze diensten?

Duurzame relatiegeschenken

Bij Harrie Verkaik bieden wij duurzame relatiegeschenken aan, zoals eco tassen, groeipapier, bamboe drinkflessen, duurzame kleding en nog veel meer. Met duurzame geschenken laat je zien dat je geeft om het milieu. Als je kiest voor eco geschenken, levert dat bovendien een hoge waardering van je klant op. Duurzame relatiegeschenken dragen dus op een positieve manier bij aan het imago en de reputatie van jouw merk of bedrijf. Soms moet je je klanten of personeel even verrassen met een duurzaam geschenk, want die verdienen ook wel eens iets speciaal en daarmee versterk je de band tussen jouw bedrijf en het personeel / de klanten.

Waarom en wanneer een duurzaam relatiegeschenk

Een duurzaam relatiegeschenk is een perfect geschenk als het bijvoorbeeld een klant of personeel zijn verjaardag is, bij een evenement of om iemand te bedanken voor een mooie samenwerking. Een mooi, duurzaam geschenk blijven mensen altijd wel herinneren en wordt vaak erg gewaardeerd. Hierdoor kan je de relatie met je klanten of personeel echt een enorme boost geven. Klant hebben dan namelijk een positief beeld over jouw bedrijf en zullen sneller terugkomen en de band met het personeel wordt zo veel beter.

 

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

U kunt ook duurzame relatiegeschenken laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfsnaam, logo, de naam van de ontvanger of een persoonlijk bericht. Hierdoor kan je het geschenk nog specialer en persoonlijker maken. Elke keer als ze naar het geschenk kijken of gebruiken zullen ze met een positief gevoel aan uw bedrijf denken.

 

Waarom bij harrie verkaik?

Bij Harrie Verkaik hebben we een groot assortiment relatiegeschenken, weet u zeker dat de bedrukking met uiterste precisie wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit hoog is. Wij zullen u eerst altijd een digitale drukproef opsturen, zodat u precies kunt zien hoe uw geschenk eruitziet. Pas na uw goedkeuring zullen wij het bedrukken.

Voor het kopen en bedrukken van duurzame relatiegeschenken bent u bij Harrie Verkaik aan het juiste adres. Neem nu een kijkje in onze webshop en vraag gratis een offerte aan of neem telefonisch contact op via 0118 638 050

Neem vrijblijvend contact op:

groeipapier
bamboe flessen
custom made bedrijfskleding

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken