Duurzame relatiegeschenken

[wpseo_breadcrumb]

Duurzame relatiegeschenken

Bij Verkaik bieden wij duurzame relatiegeschenken aan, zoals eco tassen, groeipapier, bamboe drinkflessen, duurzame kleding en nog veel meer. Met duurzame geschenken laat je zien dat je geeft om het milieu. Als je kiest voor eco geschenken, levert dat bovendien een hoge waardering van je klant op. Duurzame relatiegeschenken dragen dus op een positieve manier bij aan het imago en de reputatie van jouw merk of bedrijf. Soms moet je je klanten of personeel even verrassen met een duurzaam geschenk, want die verdienen ook wel eens iets speciaal en daarmee versterk je de band tussen jouw bedrijf en het personeel / de klanten.

Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

U kunt ook duurzame relatiegeschenken laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfsnaam, logo, de naam van de ontvanger of een persoonlijk bericht. Hierdoor kan je het geschenk nog specialer en persoonlijker maken. Elke keer als ze naar het geschenk kijken of gebruiken zullen ze met een positief gevoel aan uw bedrijf denken.

Duurzame relatiegeschenken

Waarom bij Verkaik?

Bij Verkaik hebben we een groot assortiment relatiegeschenken, weet u zeker dat de bedrukking met uiterste precisie wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit hoog is. Wij zullen u eerst altijd een digitale drukproef opsturen, zodat u precies kunt zien hoe uw geschenk eruitziet. Pas na uw goedkeuring zullen wij het bedrukken.

Voor het kopen en bedrukken van duurzame relatiegeschenken bent u bij Verkaik aan het juiste adres. Neem nu een kijkje in onze webshop en vraag gratis een offerte aan of neem telefonisch contact op via 0118 638 050

Duurzame relatiegeschenken

Meer weten?

Dat kan! Vul in het formulier hier onder eenvoudig uw gegevens en uw vraag in en we komen supersnel bij u terug!

    * Vul a.u.b. deze velden voor een juiste verwerking van uw vraag.