Medaille laten maken

[wpseo_breadcrumb]

Medaille laten maken

Door een medaille te laten maken voor uw deelnemers verlaat iedereen met een opgeheven hoofd uw evenement. Een hardloopwedstrijd; een buurtvoetbalwedstrijd voor kinderen of een atletiekwedstrijd. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar u medailles in een grote oplage voor kunt laten maken. Neem een kijkje in de online catalogus van Verkaik uit Goes en krijg een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is

Een medaille laten maken voor de top-3 of in grote oplages
Ieder evenement is weer anders. In de ene situatie wenst u alleen een medaille uit te reiken in goudkleur, zilverkleur en bronskleur. In een andere situatie wilt u iedereen belonen met eenzelfde medaille. Wat uw wensen ook zijn, bij Verkaik maken we het graag waar. Kom met ons in contact en ontvang spoedig uw gewenste producten. Met jarenlange ervaring en deskundig advies kunt u een medaille laten maken van topkwaliteit en met een prachtige afwerking. Dit kan custom-made in metaal of acryl en eventueel in full color. Stuur een goed digitaal ontwerp of laat ons een mooi ontwerp voor u maken. Wij denken graag met u mee voor een passend voorstel.

Medaille laten maken

Vragen? Laat het ons weten

Heeft u vragen, voordat u een medaille wilt laten maken? Vragen over welk product het beste aansluit op uw soort evenement? Of heeft u overige vragen? Stel ze door het invullen van het online contactformulier of bel naar het nummer 0118- 638 050. Bij Verkaik gaan we graag met u op zoek naar het ideale product om uw evenement mee af te sluiten.

Medaille laten maken

Meteen bestellen?

Dat kan! Klik hier en ga meteen naar onze webshop met sportprijzen!