Beker trofee

[wpseo_breadcrumb]

Een beker of trofee voor uw sportevenement

Een sportevenement is pas echt een feestje als u aan de winnaars een beker als trofee mee naar huis kunt geven. Dus als u binnenkort een sportevenement organiseert, kijk dan eens naar ruime aanbod van bekers, zodat u de winnaars blij kunt maken met een prachtige trofee.

Beker bestellen

Een beker of trofee voor uw sportvereniging

Bij ons is er voor iedere sport een beker te krijgen, die perfect past bij uw evenement. Op het plaatje dat op de beker is bevestigd kunt u een naam, titel of sportieve quote laten graveren. Hierdoor heeft u altijd een persoonlijke beker voor uw winnaars. Wij uit Goes hebben veel verschillende bekers die u als trofee mee kunt geven, geschikt voor verschillende sporten. We hebben in ons aanbod bekers voor onder andere:

  • Dansen
  • Zwemmen
  • Tennis
  • Bowlen
  • Voetbal

Kom vooral langs in onze showroom

Heeft u op onze website een trofee gezien die u graag wilt bestellen, maar wilt u de beker eerst in het echt te zien voor u hem als trofee weggeeft? Kom dan langs in onze showroom in Goes. U bent hier van harte welkom om ons assortiment te bekijken. Heeft u vragen? Dan kunt u die aan ons stellen via telefoon: 0118- 638 050 of e-mail: info@verkaik.nl

Beker bestellen

Meteen bestellen?

Dat kan! Klik hier en ga meteen naar onze webshop met sportprijzen!