Medailles bestellen

[wpseo_breadcrumb]

Medailles bestellen

Is er binnenkort een wedstrijd waarvoor u een set medailles wilt bestellen? Wij hebben per sport medailles te koop in goud, zilver en brons. Wat voor sportevenement heeft u binnenkort? Bestel snel uw medailles, zodat u de winnaar(s) op een leuke manier kunt verassen! Of u nu hardloopmedailles zoekt, of een medaille voor de voetbal: wij hebben deze allemaal in ons assortiment uit Goes.

Medaille laten maken

Voor welk evenement wilt u medailles bestellen?

Of u nu een medaille wilt bestellen voor de voetbalvereniging of hardloopmedailles zoekt, wij hebben ze allemaal. Voor onder andere de volgende sporten hebben wij een bronzen, zilveren en gouden medaille in de webshop:

  • Judo
  • Hardlopen
  • Voetbal
  • Racen
  • Dansen

Medaille laten maken

Iets tastbaars meegeven

Hoe leuk is het om de winnaar van bijvoorbeeld uw voetbalevenement een medaille te geven? Of is er bij u binnenkort een evenement waarvoor u bijvoorbeeld een aantal hardloopmedailles nodig heeft? Al deze mensen hebben hard getraind en veel moeite gedaan om op dit niveau te komen. Extra leuk is het dan als ze worden beloond. Alles wat u daarvoor hoeft te doen is een aantal medailles te bestellen. U maakt winnaars hier extra blij mee, omdat zij iets tastbaars krijgen om hun winst altijd te kunnen herinneren. Door ze te belonen denken ze niet alleen met veel plezier terug aan uw evenement, maar is de kans is groot dat ze net dat beetje motivatie krijgen om door te blijven trainen en aan uw volgende wedstrijd ook weer mee te doen.

Meteen bestellen?

Dat kan! Klik hier en ga meteen naar onze webshop met sportprijzen!