Over ons

Vertrouwd adres met lange historie

Verkaik staat al decennia-lang bekend als hét vertrouwde adres voor relatiegeschenken en sportprijzen. We leveren aan bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren, in en buiten Nederland. Betrouwbaarheid, goede service en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel.

Uitgebreid netwerk van leveranciers

We hebben in de loop der jaren een uitgebreid netwerk van producenten en leveranciers opgebouwd, waardoor we een enorme keuze en variatie kunnen aanbieden. We doen een groot deel van de personalisatie en afwerking van onze sportprijzen en relatiegeschenken in eigen beheer. Dat betekent flexibiliteit, snelle levering en veelzijdigheid.

Altijd de juiste oplossing

Verkaik helpt u graag persoonlijk bij het kiezen van uw PR-materialen, aandenkens, jubilea, prijzen of awards. Samen vinden we altijd de juiste oplossing, perfect afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. We werken nauw samen met De Lange Grafimedia in Goes, waardoor we u alle faciliteiten kunnen bieden om een uniek en persoonlijk ontwerp te maken en te realiseren.

Met onze webshop bieden we u extra bestelgemak, zodat u altijd en overal ons assortiment kunt bekijken en de sportprijs of het relatiegeschenk van uw keuze kunt bestellen!

Paul Visser
Paul Visser

Bedrijfsleider Verkaik Relatiegeschenken en Sportprijzen

Meer weten?