Heeft u interesse in onze diensten?

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken

Custom made bedrijfskleding

Zoekt u custom made bedrijfskleding voor bijvoorbeeld uw horecaonderneming? Kleding waardoor uw personeel er stijlvol uitziet? Kleding die fijn draagt én lang meegaat? Kies voor het vooruitstrevende merk Chaud Devant. Dit geliefde kledingmerk in de horecawereld bestelt u bij Harrie Verkaik uit Middelburg. Wat voor outfit stelt u samen?

Een ruim aanbod aan custom made bedrijfskleding met een vernieuwde twist

Bedrijfskleding is niet langer meer basic. De traditionele witte koksbuizen maken plaats voor nieuwe kleuren en pasvormen. Schorten worden gemaakt van stoere, maar fijne materialen. Kies voor denim, lederen of waterafstotende zwarte stoffen schorten. Vervang standaard koksbuizen door koksbuizen in een blousevorm. En vervang een geruite koksbroek voor een stoere broek in denimlook. Door custom made bedrijfskleding aan te schaffen bij Harrie Verkaik krijgt uw horecapersoneel een frisse en eigentijdse uitstraling. Wat voor horecazaak runt u? Laat het ons weten en we gaan samen met u op zoek naar uw de ideale outfit voor uw personeel.

Bestel uw bedrijfskleding telefonisch of online

Heeft u een geschikte set bedrijfskleding gezien in het online magazine? En wenst u deze set graag te bestellen? Kom met ons in contact door te bellen naar het nummer: 0118- 638 050 of door het invullen van het online contactformulier. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor al uw andere soorten van bedrijfskleding of promotietextiel.

Neem vrijblijvend contact op:

custom made bedrijfskleding
custom made bedrijfskleding
custom made bedrijfskleding