Heeft u interesse in onze diensten?

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken

Pen kopen en graveren

Een pen kopen met opdruk, deze te graveren of lasergravure is een krachtig middel om uit de delen. Maar liefst 79% van de bevolking gebruikt namelijk een promotionele pen die zij ooit hebben gekregen. Bij Harrie Verkaik uit Goes heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan pennen in verschillende kleuren en vormen. Gaat u voor een basic pen of voor een luxe variant in een houten pennendoos?

Welke pen gaat u kopen en graveren?

Zodra u onze online catalogus bekijkt, staat u ervan verstelt hoeveel mogelijkheden er zijn. Richt op uw doelgroep door het gebruik van een juiste soort pen. Kies voor een speelse pen met figuurtjes of opvallende kleuren zodra uw bedrijf zich richt op een jonge doelgroep. Wenst u zakelijke relaties een uniek cadeau te geven? Laat een luxe vulpen graveren en geef deze cadeau in een bijpassende cassette. Zodra u na het kopen uw pen laat personaliseren, bent u verzekert van een fraai totaalplaatje. U creëert binnen een korte tijd veel naamsbekendheid en u geeft een praktisch en gewenst cadeau.

Neem contact op en plaats uw bestelling

Wilt u een van onze pennen kopen en graveren met een unieke tekst? Kom met ons in contact en maak uw wensen kenbaar. Zodoende kunnen wij u een advies bieden of het door u bedachte idee haalbaar is. Vul het online contactformulier in of bel naar het telefoonnummer: 0118- 638 050.

Neem vrijblijvend contact op:

Pen kopen en graveren
Pen kopen en graveren
Pen kopen en graveren