Heeft u interesse in onze diensten?

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken

Beker bestellen

Als het uw taak is om een beker te bestellen voor de sportwedstrijd van uw sportvereniging, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een aantal mooie bekers in onze webshop staan. Waarvan een aantal een plaatje hebben waar u een persoonlijke boodschap op kunt zetten. Dat is extra leuk voor de winnaars!

Wat voor soort beker gaat u bestellen?

Wij hebben een aantal verschillende soorten bekers in ons assortiment, waaruit u kunt kiezen. Van een metalen beker tot een vergulde beker. Zo is er altijd een beker die bij uw club past. U vindt in onze webshop de volgende soorten bekers:

  • Klassieke bekers
  • Vernikkelde bekers
  • Vergulde bekers
  • Verzilverde bekers

 

Verschillende soorten bekers bestellen bij Harrie Verkaik

Er zijn een hoop verschillende bekers per categorie te vinden. Of u nu op zoek bent naar een metalen beker of een vergulde, bij ons in Goes zijn ze allemaal verkrijgbaar. Waar een metalen beker een klassieke uitstraling heeft, kunt u voor een modernere uitstraling beter een vernikkelde beker bestellen. Welke beker u ook wilt bestellen, bij ons in de webshop is het aanbod groot. Ook zijn er verschillende vormen bekers te vinden. Waar er vroeger vooral het standaardmodel werd verkocht, zijn er nu ook een aantal bijzondere modellen verkrijgbaar. Zo moet u bijvoorbeeld denken aan een smalle hoge beker, of juist een brede lage beker.

 

Neem een kijkje in onze showroom

Wilt u een metalen beker, of toch een vergulde? Als u er in onze webshop niet uitkomt, bent u van harte welkom in onze showroom, gevestigd aan de Nobelweg 10, 4462 GK Goes. Hier kunt u rustig rondkijken en de bekers op uw gemak vergelijken. Heeft u vragen? Geen probleem! U kunt ons bereiken via het nummer: 0118- 638 050 of u kunt een e-mail sturen naar info@verkaik.nl.

Neem vrijblijvend contact op: