Heeft u interesse in onze diensten?

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken

Goedkope bekers en medailles

Goedkope bekers en medailles, haalt u bij Harrie Verkaik uit Goes. Wij bieden een ruim aanbod aan trofeeën, bijvoorbeeld om een lokaal toernooi mee af te sluiten. Onze producten komen in een goede kwaliteit én bestelt u voor een scherpe prijs. Bekijk de online catalogus en krijg een goede impressie van wat er allemaal mogelijk is voor uw evenement.

Waarvoor reikt u goedkope bekers en medailles uit?

Vandaag de dag bestaan er veel sporten waar regelmatig prijsuitreikingen voor worden gehouden. U wilt voor deze prijsuitreiking een beker of medaille uitdelen die naadloos aansluit op de sport, nietwaar? Een trofee die op mag vallen, net zoals de winnaar. Kies voor een gespecialiseerd bedrijf die voor tal van sporten bekers en medailles aanbiedt. Bij Harrie Verkaik kiest u uit veel ontwerpen, gericht op sporten zoals:

  • Vissen
  • Bowlen
  • Diverse vechtsporten zoals boksen
  • Paardrijden
  • Basketball

Heeft u de keuze gemaakt uit een van onze goedkope bekers en medailles? En wilt u aan uw trofee een persoonlijke twist geven? In veel gevallen graveren wij in eigen beheer naamplaatjes voor op de bekers. Graveer een naam, hetgeen wat er gewonnen wordt of een andere tekst.

Meer informatie? Stel uw vragen online of per telefoon

Wilt u meer informatie over onze goedkope bekers en medailles of deze bestellen? Maak uw wensen kenbaar door het invullen van het online contactformulier of bel naar het nummer: 0118- 638 050. Ook voor het plaatsen van een bestelling bereikt u ons telefonisch of via het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op:

Medaille bestellen
voetbaltrofee
voetbaltrofee