Gadget relatiegeschenk

[wpseo_breadcrumb]

Gadget relatiegeschenk (eerste foto vervangen)

Een gadget geven als relatiegeschenk is een slimme keuze. Maar liefst 74% van de consumenten heeft minstens één relatiegeschenk in hun werkomgeving. De kans is hierdoor dus groot dat uw geschenk binnenkort in veel huishoudens te vinden is. Een weekkalender waar iedereen dagelijks op kijkt, snoepgoed dat uitgedeeld wordt op de werkvloer of een mok waar dagelijks uit gedronken wordt. Dit zijn allen producten waar úw bedrijfsnaam of logo op gedrukt kan worden. Bij Verkaik uit Goes zijn de mogelijkheden aan gadgets voor een relatiegeschenk vrijwel eindeloos.

Luxe relatiegeschenken

Wat voor gadget geeft u als relatiegeschenk?

Wij bieden een ruim aanbod aan geschenken die voorzien worden van uw logo. Door dit brede aanbod is er gegarandeerd een gadget dat u als relatiegeschenk binnen uw branche kunt geven. Enkele voorbeelden van deze gadgets zijn:

  • Lederwaren
  • Horloges
  • Bureauaccessoires
  • Mokken en glazen
  • Snoepgoed
  • Kalenders
  • Paraplu’s

Wenst u een ander product te geven? Neem een kijkje in onze online catalogus en ontdek de mogelijkheden op het gebied van het geven van gadgets als relatiegeschenk.

Gadget relatiegeschenk

Plaats een bestelling door contact op te leggen

Heeft u de keuze gemaakt voor een gadget? En wilt u deze graag laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo? Neem contact op door het invullen van het online contactformulier. Spreekt u ons liever telefonisch? Geen probleem! U bereikt ons door te bellen naar het nummer: 0118- 638 050

Gadget relatiegeschenk

Meer weten?

Dat kan! Vul in het formulier hier onder eenvoudig uw gegevens en uw vraag in en we komen supersnel bij u terug!

    * Vul a.u.b. deze velden voor een juiste verwerking van uw vraag.