Heeft u interesse in onze diensten?

Ruim aanbod aan geschenken

award-icon

Ruime keuze uit onze awards

Uw eigen logo laten bedrukken

Sportprijzen graveren

Wilt u sportprijzen graveren of laten sublimeren; in de vorm van iemands naam of hetgeen wat er wordt gewonnen? Of heeft u een ander idee dat u graag terugziet op een trofee? Bij Harrie Verkaik uit Goes is vrijwel alles mogelijk. Doordat wij een groot assortiment van de door ons aangeboden producten zelf graveren, heeft u uw bestelling binnen de kortste keren in huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Sportprijzen graveren zoals ú dat wilt

Uitgebreide details of een enkele naam? Hetgeen wat er gewonnen is, de bedrijfsnaam of de naam van een winnaar? Het bewerken van sportprijzen kan op verschillende manieren worden gedaan door middel van graveren, lasergraveren of full color sublimeren. Heeft u een helder beeld voor uzelf wat u terug wilt zien op de prijs? En bent u benieuwd welke sportprijs daar het meest geschikt voor is? Vraag het! Ons deskundige team helpt u graag verder en kiest met u een van de sportprijzen uit waarin we uw voorkeur kunnen graveren.

Maak uw wensen kenbaar, telefonisch of online

Heeft u vragen over onze trofeeën? Vragen over het graveerproces? Of overige vragen? Stel ze door het invullen van het online contactformulier. Spreekt u een van onze medewerkers liever telefonisch? Ook dat is mogelijk. Bel hiervoor naar het nummer 0118- 638 050.

Neem vrijblijvend contact op: