Bokaal kopen

[wpseo_breadcrumb]

Bokaal kopen

Sportprijzen in de vorm van een bokaal kopen gaan hand in hand met een evenement of toernooi. Komt een voetbalcompetitie richting het einde van het seizoen en zoekt u hier een geschikte bokaal voor? Of start er binnenkort een ander evenement of toernooi waarvoor u graag een bokaal wilt kopen? In wat voor geval dan ook; bij Verkaik uit Goes heeft u een ruime keuze aan awards en trofeeën

Beker bestellen

Voor diverse sporten kunt u bij ons een bokaal kopen

Van voetbal tot aan rugby en van darten tot aan vissen; voor veel sporten zijn er awards. Deze awards bieden wij aan in verschillende kleuren en een award komt in de meeste gevallen in diverse afmetingen. Gaat u voor een rijkelijk gedecoreerde bokaal? Of gaat uw voorkeur uit naar een modern en minimalistisch ontwerp? Bekijk het aanbod in onze online catalogus en zoek uw favoriete bokaal eenvoudig uit.

Beker bestellen

Maak uw wensen online of telefonisch kenbaar

Heeft u een bokaal in onze online catalogus gezien die u graag wenst te kopen? Laat het ons weten door het invullen van het online contactformulier of bel naar het nummer: 0118- 638 050. Wij zien graag uw wensen over bijvoorbeeld het graveren verschijnen. Heeft u vragen? Hiervoor belt u naar het bovengenoemde nummer.

Beker bestellen

Meteen bestellen?

Dat kan! Klik hier en ga meteen naar onze webshop met sportprijzen!