Sportprijzen

Verkaik heeft altijd de beste sportprijzen

Naast de wat meer standaard sportprijzen, kunt u er bij Harrie Verkaik uit Goes ook kiezen voor bijzondere sportprijzen te bestellen. Denk hierbij eens aan een prijs voor gewichtheffen of kleiduifschieten. Ook bij deze sporten is het immers erg leuk om met een beker naar huis te gaan als je de wedstrijd wint.

Bestel uw sportprijzen voor bijzondere sporten

Bij ons heeft u niet alleen bekers voor sporten als voetbal en golf, maar ook voor boxen, schermen, korfbal en de triatlon. Wanneer u een wedstrijd organiseert, kunt u zo ook de winnaars van deze sporten op een leuke manier belonen. Hiermee beloont u het harde werken van de winnaars die hier zo hard naartoe hebben gewerkt. En wat is nou een leukere manier om iemand te belonen met een mooie prijs van de sport die deze persoon uitoefent? Of het nu gaat om hardlopen of om duivenschieten, wij hebben mooie sportprijzen die u eenvoudig in onze webshop kunt bestellen.

Beloon het harde werk en bestel een mooie sportprijs

Als u het harde werk van uw leerlingen, teamgenoten of sporters wilt belonen, is het tijd mooie sportprijzen te bestellen in onze webshop. De categorieën zijn duidelijk onderverdeeld per sport. Zo vindt u snel een passende prijs. Komt u er toch niet aan uit? Of wilt u graag met een van onze medewerkers spreken? Dat kan uiteraard! Bel of mail eenvoudig en we komen er samen uit!