Bedrijfsgeschenken met logo

[wpseo_breadcrumb]

Bedrijfsgeschenken met logo (foto vervangen)

Wilt u graag bedrijfsgeschenken met logo laten drukken en deze personaliseren voor uw bedrijf, stichting of vereniging? Bijvoorbeeld omdat er een groot beursevenement op de planning staat of dat u een voorraad cadeaus voor uw vereniging wilt? Voor het bedrukken van tal van producten bent u bij Verkaik uit Goes aan het juiste adres. Balpennen, sleutelhangers, flesopeners, usb-sticks, textiel maar ook custom-made artikelen: niets is te gek!

Mokken bedrukken

Wat voor bedrijfsgeschenken laat u graag bedrukken met een logo?

Uiteraard wilt u graag uw bedrijfsgeschenken met een logo voorzien dat naadloos aansluit bij uw branche. In de financiële wereld is bijvoorbeeld het bedrukken van een spaarvarkentje een gepast geschenk, terwijl een parkeerschijf perfect aansluit binnen de wereld van de infrastructuur. Binnen welke branche bent u werkzaam? Laat het ons weten en wij bieden u een passend advies wat voor product het beste aansluit binnen uw branche. Gezamenlijk bekijken we welke artikelen met logo voor uw organisatie het beste aansluiten.

Snoeppotten bedrukken

Voor welk geschenk gaat u?

Wilt u meer informatie over een bedrijfsgeschenken met logo uit de catalogus? Of wilt u advies ontvangen voor een geschenk op basis van uw bedrijfsimago of budget? Uw vragen stelt u door het invullen van het contactformulier. Spreekt u ons liever telefonisch? Bel dan naar het nummer: 0118- 638 050. Ons team staat u graag te woord.

Bedrijfslogo bedrukken

Meer weten?

Dat kan! Vul in het formulier hier onder eenvoudig uw gegevens en uw vraag in en we komen supersnel bij u terug!

    * Vul a.u.b. deze velden voor een juiste verwerking van uw vraag.