Trofee bestellen

[wpseo_breadcrumb]

Trofee bestellen

Wilt u een trofee bestellen? Een toernooi of sportevenement is pas geslaagd met een feestelijke prijsuitreiking. Bij Verkaik uit Goes kunt u een trofee na het bestellen op maat laten maken. De meeste trofeeën zijn namelijk voorzien van een plaatje waarop gegraveerd kan worden. Verwerk een naam, titel of leuke quote op het plaatje en reik een unieke trofee uit aan de winnaar(s)! Heeft u vragen over ons aanbod? Stel ze in de showroom of telefonisch.

Beker bestellen

Voor welke sporten kunt u een trofee bestellen en op maat laten maken?

Vandaag de dag is er voor vrijwel iedere sport een prijsuitreiking. Wij begrijpen dat u graag een trofee uitreikt die deze sport symboliseert. Daarom kiest u bij ons uit een ruim aanbod aan trofeeën, geschikt voor verschillende sporten. Een aantal voorbeelden van deze sporten zijn:

  • Dansen
  • Zwemmen
  • Kleiduifschieten
  • Tennis
  • Bowlen
  • Voetbal

Van medailles tot aan bokalen en van glazen awards tot aan lintjes. Op het gebied van trofeeën zijn er vele variaties. Bekijk het online magazine en krijg een duidelijk overzicht van ons aanbod. Heeft u een geschikt ontwerp gevonden? Laat voor het bestellen weten of u de trofee op maat wilt laten maken middels onze graveerservice.

Kom langs in de showroom

Heeft u een trofee gezien die u graag wilt bestellen? Maar wenst u het product eerst in het echt te zien? Dan heten wij u van harte welkom in de showroom, gevestigd aan de Albert Plesmanweg 108-110 4462 GC Goes. Wenst u uw vragen liever telefonisch te stellen? Geen probleem! U bereikt ons via het nummer: 0118- 638 050

Meteen bestellen?

Dat kan! Klik hier en ga meteen naar onze webshop met sportprijzen!